top of page
20211016_095219.jpg

Lumina Spark

Succesvolle organisaties zijn in staat om zich in een snel veranderende omgeving aan te passen aan nieuwe omstandigheden.
De veerkracht van een organisatie wordt bepaald door de veerkracht van de mensen en hoe goed zij in staat zijn de hedendaagse uitdagingen tegemoet te treden. Het ontwikkelen van het menselijk potentieel is de sleutel tot het behalen van succes.

 

Lumina Spark is een innovatief instrument, waarin nieuwe technologische en psychologische inzichten zijn toegepast.
Het is namelijk een persoonlijkheidsmeting en geen type-indicator.  Hierdoor wordt een “hokjesgeest” vermeden.

Lumina Spark meet mensen in de context waarin ze zich bevinden. We meten beide polariteiten – je bent niet het één of het ander (introvert of extravert), maar we meten beide gedragsuitingen van 0-100%. Geen stereotypering, maar een krachtige uitnodiging tot persoonlijke ontwikkeling.

 

lumina-spark-logo_orange-pos 0.5x.png

Lumina Spark kan bijvoorbeeld worden gebruikt in een individueel traject waar men bepaalde competenties verder wil ontwikkelen maar evengoed wordt deze tool ook ingezet voor teams, waarbij de dynamieken en complementaire competenties uitgelicht worden.

Naast een persoonlijke sessie om de resultaten van het profiel toe te lichten, gaan we in het geval van een team ook een trainingssessie inrichten om dieper in te gaan op wat de resultaten betekenen voor de groep, wat de mogelijke ontwikkelpunten zijn en geven we enkele handvaten om gedrag nog effectiever te maken in elke mogelijke situatie.  Het effect van dergelijke training is significante productiviteitswinst, effectiever communiceren en samenwerken en betere resultaten voor het bedrijf. 

Lumina Spark is een moderne set tools waarbij buiten een individueel rapport (klik hier voor een voorbeeld), de interactie met andere gestimuleerd wordt door o.a. een app voor de smartphone.   Je kan deze app gebruiken om naast jouw eigen profiel, de profielen van je collega's te scannen en in één oogopslag de mogelijke complementaire competenties te ontdekken! 

IMG_8884.JPG

Meer Weten?

De Lumina Splash app kan nog veel meer wanneer je het gebruikt in combinatie met een volledig Lumina Spark profiel. 
(Voorbeeld profiel:       )

Omdat Lumina Spark het volledige spectrum van jouw gedragsvoorkeuren meet onder 3 persona's (instinctief, dagelijks en overbelast) krijg je een nog diepgaander inzicht in 
wat er gebeurt tijdens interactie met anderen 

Benieuwd naar meer, of heb je vragen?
Contacteer me gerust via onderstaande knop

bottom of page