top of page

Future Business Architects helpt jou met de strategische keuzes op je pad en staat je bij om een gekozen oplossing bij jou te implementeren.  Omdat we vendor-neutraal zijn, zitten we niet vooraf gebonden aan een bepaalde oplossing of product maar kunnen we dus écht samen kiezen wat de beste oplossing is voor jouw specifieke situatie en budget.

change management flowchart concept hand drawing on whiteboard.jpg

Verandering is een hele opgave!


Verandering gaat over heel veel zaken tegelijk; Visie, strategie, processen, systemen, competenties en middelen maar ook: hoe ga je om met eventuele weerstand bij medewerker of zelfs de klant?

 

Alleen maar inzoomen op één aspect heeft tot gevolg dat de samenhang verloren kan gaan en het project faalt of in het beste geval, de verwachtingen niet inlost.  Future Business Architects wil hierin het verschil maken door niet enkel een "technische" of "strategische" partner te zijn maar te zorgen dat jouw medewerkers ook klaar zijn voor de transformatie en er zelfs deel van zijn. 

Als ondernemer heb je vaak onvoldoende tijd om je te focussen op al deze aspecten van verandering en tegelijk op de dagelijkse goede werking van het bedrijf.  Future Business Architects is er om de last op je schouders te verlichten! 

Onze opdracht is tastbare resultaten te boeken voor jouw onderneming op korte én lange termijn.  

 

Je kan ons contacteren voor een vrijblijvend gesprek (of een koffie mag ook natuurlijk :-)  ) waarbij we dieper ingaan op jouw noden. 

Interessant om te weten is misschien ook dat naast de oplossingen op maat, we ook een (online) aanbod hebben uitgewerkt dat iets meer standaard werkt maar ook een herbruikbare resource kan zijn in grotere projecten.   Heb je nood aan een eerste analyse en feedback naar jouw competenties,  bepaalde belemmeringen die jou tegenhouden dat idee dat je al lang in je hoofd hebt uit te werken of gewoon iemand om je idee mee te sparren - neem dan zeker een kijkje in ons aanbod

Partners & Solution Providers

Future Business Architects heeft naast eigen architecten ook een heel uitgebreid netwerk van absolute specialisten in elke materie die je maar kan bedenken, onder andere om oplossingen te implementeren.   

Deze partners zijn ofwel opnieuw vendor-neutraal of nét niet,  afhankelijk van je keuze. dan weer heel specifiek zijn, naargelang je keuze.   

  

Future Business Architects werkt ook zeer nauw samen met volgende premium partners: 

Management Spark
ubeon.png

Naam, titel

Deel alle goede klantrecensies over je bedrijf. Dubbelklik hier of klik op Tekst bewerken.

Naam, titel

Deel alle goede klantrecensies over je bedrijf. Dubbelklik hier of klik op Tekst bewerken.

Naam, titel

Deel alle goede klantrecensies over je bedrijf. Dubbelklik hier of klik op Tekst bewerken.

bottom of page