top of page
teameffectiveness

Problem Framing Workshop

Uitgebreide vergaderingen zijn niet de meest effectieve manier om complexe uitdagingen aan te pakken en al zeker niet wanneer een team (nog) niet op goede manier samenwerkt.  Er is dan doorgaans onvoldoende vertrouwen om ideeën uit te spreken, er zijn assumpties en interpretaties gemaakt door gebrek aan effectief gedrag of er zijn geen duidelijke rollen, doelen of afspraken. 

Maar zelfs wanneer dat er allemaal wel zou zijn, is ons brein niet gemaakt om met veel informatie doeltreffend te blijven wanneer het gaat over complexe uitdagingen. Vaak leiden vergaderingen dan tot nog meer vergaderingen, worden de echte problemen niet opgelost, niet alle ideeën gehoord of geen beslissingen genomen.

Dat is waarom we workshops hebben ontwikkeld! 

 

Deze specifieke workshop - de problem framing workshop - is ontworpen om snel en efficiënt tot belangrijke inzichten te komen.  Het geeft je een goed beeld over hoe een workshop werkt en je krijgt bovendien al het materiaal na de workshop toegestuurd zodat je er verder intern mee aan de slag kan.

Dit is een digitale sessie van 1 uur waarin we naast de basisconcepten van een workshop, al aan de slag gaan met één mogelijk belemmerend element voor jouw organisatie en ontdekken we, welke ideeën er zijn om tot een mogelijke oplossing te komen.

Met onze "Problem Framing Workshop" kunt u erop vertrouwen dat u in één uur tijd al waardevolle inzichten krijgt.
Geen eindeloze vergaderingen, geen tijdrovende discussies zonder einde. In de plaats daarvan, zullen we ons concentreren op de kern van het probleem en u voorzien van praktische oplossingen.

 

Praktisch:

* Onderaan deze pagina vindt u het boekingsformulier

* De workshop vereist minimaal 3 deelnemers en maximaal 7. 

* De workshop zal ongeveer een uurtje duren en verloopt volledig digitaal

* U krijgt net voor de geplande workshop, een link toegestuurd voor het platform.

* In parallel is er een videogesprek (via Teams of Zoom) 
 

Aarzel niet om jouw gratis workshop te boeken - ik geef er slechts 5 weg!

Problem Framing Workshop (1h)

bottom of page