top of page
background.png

Sprints

Bij FBA staan actie en snelheid centraal.  Geen ellenlange trajecten waardoor cruciale beslissingen niet tijdig genomen worden maar een "sprint"-aanpak. 
Deze levert snel heldere inzichten en uitvoerbare plannen voor groei, teamontwikkeling of (digitale) innovatie.  Door kortere sprints kan je sneller richting bepalen en iteratief werken aan je bedrijf zonder cruciale tijd te verliezen. 
Klaar om te sprinten?

IMG_6942_edited.jpg

BESTSELLER

01

Innovation Accelerator

Snel van idee naar innovatie? Onze Innovatie Accelerator Sprint brengt je de inzichten en tools om voorop te lopen in de markt met frisse en vooral uitvoerbare ideeën.

Een "Goh, ik weet niet wat ik me hierbij moet voorstellen" - gevoel? 
-> Boek onze gratis "Opportunity Scan" workshop <-

Dit is een één uur, online, digitale workshop waarin we nagaan
welke opportuniteiten er voor jouw bedrijf zouden kunnen zijn. 

Ervaar wat een dergelijke workshop zou kunnen betekenen en vooral: je krijgt de resultaten helemaal gratis! 

🤔

02

Team & Leadership

Creëer een winnend team! Met onze "Team & Leiderschap Sprint" bouw je aan sterke leiders en hechte teams, klaar om elke uitdaging samen aan te gaan.

foto_sessie.png

BESTSELLER

03

Strategy & Process

Met onze specifieke sprints voor strategie of bedrijfsprocessen scherp je de bedrijfsstrategie en  -processen aan voor maximale impact en effectiviteit.  Zet grote stappen in korte tijd, verminder kosten en risico's en verbeter continu

04

Digitale Transformatie

Maak je bedrijf toekomstbestendig. Onze Digitale Transformatie Sprint moderniseert je processen en systemen voor een soepele overgang naar het digitale tijdperk.  Wees voor op je concurrenten met de juiste technologie voor jouw bedrijf. 

bottom of page